Private label

Well Water maakt niet alleen waterflesjes met eigen logo, maar ook private label waterflesjes. Dit betekent dat u het logo van uw bedrijf op onze waterflesjes kunt laten zetten, zodat u waterflesjes met eigen logo weg kunt geven of kunt verkopen. Onze private label waterflesjes zijn bijvoorbeeld geschikt als relatiegeschenk, maar ook om in een horecagelegenheid te verkopen.

Duurzaam bronwater met uw eigen logo

Well Water is al sinds het jaar 2003 gespecialiseerd in het aanbieden van duurzaam gebotteld bronwater. Per liter verkocht bronwater investeren wij 5 cent in duurzame initiatieven, zowel lokaal als Europees of wereldwijd. Investeert u in onze private label waterflesjes, dan maakt u een duurzame keuze. U krijgt niet alleen hoogwaardige flesjes met een eigen logo en heerlijk bronwater, maar u maakt ook een duurzame keuze voor uw organisatie.

De mogelijkheden van private label water

Wilt u private label water bottles bestellen voor uw organisatie? Dan bepaalt u helemaal zelf hoe deze waterflesjes eruit moeten zien. Zo bepaalt u ten eerste zelf hoe groot uw private label water bottles moeten zijn. Hierbij heeft u de keuze uit een flesje van een halve liter, maar ook uit een kleinere fles. Verder kiest u zelf hoe het logo op het flesje eruit moet zien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de huisstijl van uw bedrijf naar voren te laten komen, maar ook om een geheel nieuwe stijl te laten ontwikkelen voor uw private label waterflesjes. Wij helpen u graag het mooiste etiket op de flesjes te laten drukken, voor het mooiste resultaat.

De kosten van een private label waterflesje

De kosten die u moet betalen om private label drank te bestellen voor uw organisatie, zijn afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de kosten afhankelijk van de grootte van de bestelling, ofwel het aantal private label water bottles dat u wil aanschaffen. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van het formaat van de flesjes en het design van het etiket. Bent u benieuwd wat u moet investeren in uw private label water? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)