Duurzaam partnership met Well Water

Well Water denkt graag met u mee en is de partij voor maatwerk. Tetra pak, R-PET flessen, glazen flessen alles is mogelijk.

Voor nieuwe concepten en kleinere aantallen kunt u ook bij ons terecht. Maar daar stopt het niet, Well Water gaat verder: wij denken mee in het hele proces van begin tot einde. Design, verpakking, bestellen, opslag, levering aan verschillende locaties, alles komt aan bod.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership met goede service en betere kwaliteit? Dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. Wij komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Ons aanbod

Tetra verpakking

Diverse Tetra verpakkingen

Glazen waterflessen

Glas 750ml-330ml still en bruisend, met of zonder statiegeld

RPET 100% Gerecycled

330ml-500ml still en licht bruisend

Meer dan alleen een duurzame verpakking

Wij compenseren CO2 uitstoot met voedselbossen

Afvalcompensatie door een schonere zee

Well Water geeft terug aan mens en milieu

Wederkerigheid in het zaken doen

Investeren in de toekomst: "Good for the next generation"

100% gerecycled PET

Well Water levert ECO-bottles: R-PET flessen die voor 100% uit gerecycled PET bestaan. Daarnaast is Well Water volledig overgegaan op CleanFlake™ labels. Dat zijn zogenaamde afwasbare etiketten waarmee PET-recycling vereenvoudigd wordt. Het maakt een schone scheiding mogelijk tussen de labels en PET-flesje wat resulteert in puur recyclebaar PET.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Premium sustainable water brand

Since 2003