Duurzaam partnership met Well Water

U kunt bij Well Water ook gepersonaliseerd verpakt mineraalwater bestellen, waarmee u de duurzame waardes van uw organisatie kunt promoten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de verpakking en de uitstraling die het best bij u past.

Well Water denkt graag met u mee en is de partij voor maatwerk. Tetra pak, R-PET flessen, glazen flessen alles is mogelijk. Voor nieuwe concepten en kleinere aantallen kunt u ook bij ons terecht. Maar daar stopt het niet, Well Water gaat verder: wij denken mee in het hele proces van begin tot einde. Design, verpakking, bestellen, opslag, levering aan verschillende locaties, alles komt aan bod.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership en niet enkel naar de laagste prijs dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. Wij komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Ons aanbod

Tetra verpakking

Diverse Tetra verpakkingen

Glazen waterflessen

Glas 750ml-330ml still en bruisend

RPET 100% Gerecycled

330ml-500ml still en licht bruisend

Persoonlijke en duurzame waterfles met (h)eerlijk water

Well Water is opgericht in 2003 en al jaren wereldwijd koploper in het verduurzamen van gebotteld water. Per liter water die wij verkopen, investeren wij in duurzame initiatieven, Mondiaal, Europees en lokaal.

Door onze Private Label waterflesjes in karton of RPET met statiegeld te bestellen, draagt u dan ook actief bij aan een mooiere wereld voor de volgende generaties. Well Water investeert onder andere in vergroeningsprojecten, het herstel van het klimaat en lokale liefdadigheid in Nederland.

Ja, ik wil ook een eigen waterfles of pak

Hieronder een aantal van onze gewaardeerde partners

 • Hanos
  Hanos
 • Sligro
  Sligro
 • Odin
  Odin
 • Udea
  Udea
 • Superkeukens
  Superkeukens
 • KAV
  KAV

100% gerecycled PET

Well Water levert ECO-bottles: R-PET flessen die voor 100% uit gerecycled PET bestaan. Daarnaast is Well Water volledig overgegaan op CleanFlakeâ„¢ labels. Dat zijn zogenaamde afwasbare etiketten waarmee PET-recycling vereenvoudigd wordt. Het maakt een schone scheiding mogelijk tussen de labels en PET-flesje wat resulteert in puur recyclebaar PET.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?