Mineraalwater

Well Water is al sinds het jaar 2003 gespecialiseerd in het verkopen van extra duurzaam bron- en mineraalwater. Meer weten over ons water? Lees dan op deze pagina wat het belangrijkste verschil is tussen bron- en mineraalwater en wat voor mineraalwater Well Water precies verkoopt.

Het verschil tussen bron- en mineraalwater

Bronwater en mineraalwater worden allebei uit natuurlijke waterbronnen gewonnen. Omdat het in beide gevallen om natuurlijk water gaat, worden de beide soorten water vaak door elkaar gehaald. Toch is bronwater een ander product dan mineraalwater. Bronwater wordt namelijk uit de bron gehaald, vervoerd en vervolgens pas in flessen gedaan om te verkopen. Bij mineraalwater is dit anders. Dit water wordt na het winnen uit de natuur namelijk direct in flessen gestopt, zonder eerst naar een andere locatie vervoerd te worden.

Overigens is dit niet het enige verschil tussen bron- en mineraalwater. Water moet namelijk aan vele kenmerken voldoen om officieel onder de noemer ‘mineraalwater’ te mogen vallen. Volgens deze kenmerken moeten er bepaalde stoffen in het water zitten en moet de samenstelling van de mineralen in het water helemaal kloppen. Verder mag het water niet behandeld, verhit of belucht worden bij het bottelen. Bronwater mag wel behandeld worden, maar mineraalwater moet zo natuurlijk mogelijk zijn.

Het mineraalwater van Well Water

Het mineraalwater Nederland van Well Water voldoet aan alle eisen van dit specifieke water uit natuurlijke bronnen. Daar komt nog bij dat het water van Well Water extra duurzaam is. Dit komt niet door bepaalde maatregelen bij het winnen van het water of het bottelen van het water, maar door het financiële beleid van Well Water. Voor iedere liter water die wij verkopen, doneren we namelijk 5 eurocent aan een duurzaam initiatief. Dit kan een duurzaam initiatief in de buurt zijn, maar ook een Europees duurzaamheidsinitiatief of een globaal initiatief voor duurzaamheid. Door 5 eurocent te doneren per verkochte liter water, dragen wij actief bij aan duurzaamheid en een rooskleurige toekomst voor onze volgende generaties.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over ons natuurlijk mineraalwater of wilt u mineraalwater kopen bij Well Water? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons mineraalwater in glazen fles en kunnen u ook helpen met mineraalwater vergelijken, zodat u ons beste waterproduct aan kunt schaffen.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)