Milieuvriendelijke verpakking
Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke verpakking? Bij Well Water bent u aan het juiste adres voor o.a. milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal en milieuvriendelijke water verpakking.

Water verkopen in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Voor water in een milieuvriendelijke verpakking bent u bij Well Water aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ons eigen Well Water bronwater in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. We leveren water aan natuurwinkels, Eko Plaza's, horecagelegenheden en zelfs de Eerste en Tweede Kamer. Voor elke milieuvriendelijke water verpakking die wij verkopen doneren we een bedrag aan initiatieven op het gebied van schoon water. Zo willen we onze bijdrage leveren aan een beter milieu en een gezonde samenleving. Wilt u hier met uw bedrijf ook aan meedoen? Wij leveren u ons schone Well bronwater, eventueel zelfs in een verpakking die bedrukt is met uw eigen logo.

Een milieuvriendelijke water verpakking bestellen

Well Water loopt voorop als het aankomt op cause related marketing. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Ons concept op dit gebied is dan ook uniek: gebotteld water verkopen en daarmee projecten op het gebied van schoon drinkwater ondersteunen. Ons bedrijf is het eerste bronwater merk, wereldwijd, dat op deze manier aan cause related marketing doet. We willen niet alleen onze bijdrage leveren aan een beter milieu maar ook andere bedrijven inspireren om hetzelfde te doen. Vandaar ook dat wij de mogelijkheid bieden om onze milieuvriendelijke verpakking te laten bedrukken.

Meer weten over ons milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal?

We hebben meerdere soorten milieuvriendelijke water verpakking in ons assortiment. U kunt kiezen voor een tetra pak verpakking die helemaal plant based is, maar ook voor flesjes die gemaakt zijn van gerecycled plastic dat uit de zeeën en oceanen is gehaald. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. We helpen uw bedrijf graag om ook een statement te maken op het gebied van schoon water. Zo geeft u meer waarde aan uw product, maar ook aan uw relatiegeschenk. Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:

Hieronder een aantal van onze gewaardeerde partners

 • Hanos
  Hanos
 • Sligro
  Sligro
 • Odin
  Odin
 • Udea
  Udea
 • Superkeukens
  Superkeukens
 • KAV
  KAV
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Premium sustainable water brand

Since 2003