Merken

U kunt water uit de kraan drinken, maar veel mensen drinken het liefst bron- of mineraalwater. Bron- of mineraalwater wordt direct uit een natuurlijke waterbron gehaald, om met een grote hoeveelheid mineralen en gezonde stoffen in het water gebotteld te worden. Drinkt u bron- of mineraalwater, dan krijgt u deze mineralen binnen en draagt u bij aan een betere lichamelijke gezondheid.

Er zijn diverse bedrijven die zich bezig houden met het winnen, het bottelen en het verkopen van bron- en mineraalwater. Welke bronwater- en mineraalwater merken er in Nederland actief zijn, leest u op deze pagina.

Bronwater merken en mineraalwater merken in Nederland

Veel Nederlanders drinken bron- en/of mineraalwater. Door de grote vraag naar bronwater en mineraalwater in ons land, is het aanbod bronwater en mineraalwater op de Nederlandse markt erg groot. Er zijn diverse merken die hun bron- en/of mineraalwater in Nederland verkopen, waaronder Spa, Chaudfontaine, Evian, Bar-le-Duc, Sourcy en Well Water. Alle merken verkopen weer andere soorten bron- en mineraalwater, uit andere gebieden in Europa.

Well Water: een duurzaam bronwater merk

Well Water verkoopt bron- en mineraalwater vanuit duurzaam oogpunt. Per liter water die wij verkopen, doneren wij namelijk 5 eurocent aan duurzame initiatieven in de buurt, in Europa of over de gehele wereld. Dit betekent dat wij niet zomaar gezond bron- en mineraalwater verkopen, maar hierbij bovendien investeren in een duurzame toekomst.

Well Water verkoopt private label bron- en mineraalwater. Dit betekent dat u bij ons geen mineraalwater met ons eigen etiket koopt, maar dat u een etiket voor uw eigen bedrijf kunt ontwerpen. Zet bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op het etiket, zet uw slogan op het etiket of zet er een andere tekst naar wens op en u verkoopt uw eigen bron- of mineraalwater. Onze glazen flessen worden altijd voorzien van transparante etiketten, voor een extra luxe uitstraling. U kunt ons mineraalwater aanschaffen om weg te geven als relatiegeschenk, maar ook om zelf te verkopen aan de gasten van uw horecabedrijf of de klanten in uw winkel.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)