Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Duurzaam water

Duurzaam water in een tetra pak verpakking

Voor duurzaam water bent u bij Well Water aan het juiste adres. Niet alleen leveren wij zuiver Well Water bronwater, maar we verpakking dit ook nog eens op een duurzame manier. Ons tetra pak is namelijk geheel plant based en zodoende zeer milieuvriendelijk. Daarbij gaat een deel van de opbrengst van ons duurzaam water ook nog eens naar een goed doel. Wij ondersteunen namelijk initiatieven op het gebied van schoon water. Well Water is daarmee het eerste bronwater merk dat aan cause related marketing doet. We verkopen schoon water om zo nog meer schoon water mogelijk te maken!

Voor de verkoop van duurzaam water ons tetra pak kiezen

Bij Well Water vinden we het belangrijk om een bijdrage te leven aan het milieu en de samenleving. Dit is de reden dat wij hebben gekozen voor cause related marketing. We vinden het daarbij heel belangrijk om het onze klanten mogelijk te maken dit water aan te bieden aan hun klanten, op de manier die zij willen. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw horecagelegenheid duurzaam water in een tetra verpakking verkopen. Dit is het zuivere bronwater van Well Water. U heeft daarbij nog de optie om de verpakking te laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap. Dit maakt ons Well Water duurzaam tetra pak heel geschikt als relatiegeschenk.

Duurzaam water verkopen

We horen graag van u als u het water van Well Water wilt verkopen. Ons water wordt momenteel verkocht en geschonken in natuurwinkels, Eko Plaza’s, horecagelegenheden en in de Eerste en Tweede Kamer. Ook maken veel bedrijven gebruik van de mogelijkheid om als relatiegeschenk onze duurzaam water tetra verpakking te laten bedrukken. Het water van Well Water is puur water dat geheel schoon is. We zetten het succes van ons bedrijf in om ook andere initiatieven op het gebied van schoon water tot een succes te maken.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)