Drinkpak
Bent u op zoek naar een drinkpak? Bij Well Water bent u aan het juiste adres voor o.a. plant based drink pak en drinkpak bedrukken.

Een plant based drink pak van Well Water laten bedrukken

Well Water is een bedrijf dat voorop loopt als het aankomt op duurzaam ondernemen. Ons bedrijf is het eerste bedrijf dat aan de slag ging met cause related marketing, een praktijk die inmiddels door vele andere bedrijven is overgenomen. We maken het daarbij andere bedrijven mogelijk om ook te laten zien dat ze betrokken zijn bij milieu en samenleving. U kunt namelijk bij ons een drinkpak bestellen waar wij uw logo of boodschap op zetten. Zodoende levert u niet alleen een mooi product aan klanten of een mooi geschenk aan relaties, u laat ook zien dat u inzet voor een duurzame samenleving.

We maken het bij Well Watet mogelijk een drinkpak te laten bedrukken. U zoekt een mooi relatiegeschenk waarmee u niet alleen uw klant wilt verrassen, maar ook een statement wilt maken? Dan is een drinkpak van Well Water met uw logo of boodschap natuurlijk een perfecte keuze. Maar ook als u in uw horecagelegenheid water wil schenken, of in uw natuurwinkel water wil verkopen, dan is zo'n plant based drink pak natuurlijk een perfecte keuze. Laat ons het drinkpak bedrukken, zodat uw klanten niet alleen fris bronwater in een mooie verpakking krijgen geleverd, maar zodat u ook laat zien dat u betrokken bent bij het milieu.

Laat Well Water uw drinkpak bedrukken

Well Water is een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van cause related marketing. We willen niet alleen schoon water verkopen, maar ook meer schoon water mogelijk maken. Een deel van de opbrengst van onze verkopen storten we namelijk in projecten op het gebied van schoon water. We denken dat het belangrijk is dat hier veel aandacht aan wordt besteed. Zo ondersteunen we onder andere een project om het water in de Noordzee weer schoner te maken, maar ook meerdere grote en kleinschalige lokale initiatieven. Door ons uw drinkpak te laten bedrukken helpt u ons hierbij.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:

Hieronder een aantal van onze gewaardeerde partners

 • Hanos
  Hanos
 • Sligro
  Sligro
 • Odin
  Odin
 • Udea
  Udea
 • Superkeukens
  Superkeukens
 • KAV
  KAV
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Premium sustainable water brand

Since 2003