Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Drinkpak

Een plant based drink pak van Well Water laten bedrukken

Well Water is een bedrijf dat voorop loopt als het aankomt op duurzaam ondernemen. Ons bedrijf is het eerste bedrijf dat aan de slag ging met cause related marketing, een praktijk die inmiddels door vele andere bedrijven is overgenomen. We maken het daarbij andere bedrijven mogelijk om ook te laten zien dat ze betrokken zijn bij milieu en samenleving. U kunt namelijk bij ons een drinkpak bestellen waar wij uw logo of boodschap op zetten. Zodoende levert u niet alleen een mooi product aan klanten of een mooi geschenk aan relaties, u laat ook zien dat u inzet voor een duurzame samenleving.

Een plant based drinkpak met uw logo

We maken het bij Well Watet mogelijk een drinkpak te laten bedrukken. U zoekt een mooi relatiegeschenk waarmee u niet alleen uw klant wilt verrassen, maar ook een statement wilt maken? Dan is een drinkpak van Well Water met uw logo of boodschap natuurlijk een perfecte keuze. Maar ook als u in uw horecagelegenheid water wil schenken, of in uw natuurwinkel water wil verkopen, dan is zo’n plant based drink pak natuurlijk een perfecte keuze. Laat ons het drinkpak bedrukken, zodat uw klanten niet alleen fris bronwater in een mooie verpakking krijgen geleverd, maar zodat u ook laat zien dat u betrokken bent bij het milieu.

Laat Well Water uw drinkpak bedrukken

Well Water is een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van cause related marketing. We willen niet alleen schoon water verkopen, maar ook meer schoon water mogelijk maken. Een deel van de opbrengst van onze verkopen storten we namelijk in projecten op het gebied van schoon water. We denken dat het belangrijk is dat hier veel aandacht aan wordt besteed. Zo ondersteunen we onder andere een project om het water in de Noordzee weer schoner te maken, maar ook meerdere grote en kleinschalige lokale initiatieven. Door ons uw drinkpak te laten bedrukken helpt u ons hierbij.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)