Een plant based drankkarton van Well Water laten bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk waar u een statement mee maakt? Of wilt u een product verkopen dat gelijk gezond en goed voor de samenleving is? Dan bent u bij Well Water aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het verkopen van het zuiverste bronwater. Van de opbrengst van ons bronwater doneren we een deel aan goede doelen op het gebied van schoon water. Zo ondersteunen wij het schoner maken van de Noordzee, maar staan we ook klaar om lokale initiatieven op het gebied van schoon water te ondersteunen. Het mooie hieraan is dat u ons plant based drankkarton kunt laten personaliseren met uw logo. Zo laat u zien dat u zelf ook betrokken bent bij het mogelijk maken van schoon water.

Het is voor bedrijven goed om een statement te maken. Om niet alleen maar een product te verkopen, maar om daar ook een statement mee te maken. Well Water is een voorloper op dit gebied en het eerste bedrijf op het gebied van water dat duurzaam ondernemen als uitgangspunt heeft en dat begonnen is met cause related marketing. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. We kunnen voor u een Well Water drankkarton bedrukken met uw eigen logo of boodschap.

Meer weten over ons plant based drankkarton

We laten niet alleen aan ons bronwater en onze donaties zien dat we begaan zijn met het milieu en de kwaliteit van drinkwater. Ook onze verpakking is namelijk helemaal van natuurlijk materiaal. Het tetra pak dat u door ons kunt laten bedrukken is plant based en zodoende geheel duurzaam. Onze verpakkingen worden verkocht door natuurlijkwinkels en Eko Plaza's, waarbij we ook in steeds meer horeca te vinden zijn. Ook in de Eerste en Tweede Kamer wordt ons water geschonken. Meer weten? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden die we u te bieden hebben met ons door te nemen.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:

Hieronder een aantal van onze gewaardeerde partners

 • Hanos
  Hanos
 • Sligro
  Sligro
 • Odin
  Odin
 • Udea
  Udea
 • Superkeukens
  Superkeukens
 • KAV
  KAV
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Premium sustainable water brand

Since 2003