Bronwater

Bronwater betreft schoon water dat uit een diepe waterbron gehaald wordt, om vervolgens gebotteld te worden. Het water komt niet uit de kraan, maar wordt na het winnen uit de waterbron in de natuur zo snel mogelijk in flessen gedaan. Deze flessen worden verkocht in winkels, maar ook in horecagelegenheden. Well Water is al sinds 2003 gespecialiseerd in het verkopen van extra duurzaam bronwater, in verschillende soorten waterflessen. Meer over het water van Well Water, leest u op deze pagina.

Het bronwater van Well Water

Het bronwater van Well Water komt rechtstreeks uit de bron als het in de diverse bronwaterflessen gebotteld wordt. Wat het water van Well Water zo bijzonder maakt, is het feit dat dit water extra duurzaam is. Dit heeft niets te maken met het proces bij het winnen van het bronwater of het bottelen van het water, maar simpelweg met het feit dat Well Water diverse duurzame initiatieven steunt. Voor iedere liter water die wij verkopen, steken wij namelijk 5 eurocent in een duurzaam initiatief in de buurt, in Europa of ergens anders op de wereld. Op deze manier verkopen wij niet alleen lekker en fris bronwater, maar investeren wij bovendien in de volgende generatie en een betere wereld voor in de toekomst.

Verschillende soorten flessen bronwater

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen en eisen heeft bij het aanschaffen van bronwater. Daarom verkopen wij verschillende soorten water, waaronder standaard bronwater en water met een smaakje. Ons standaard water wordt weer in verschillende soorten flessen verkocht, namelijk bronwater in glazen fles, water in plastic flessen van een halve liter en water in kleinere flessen van 0,33 liter. Koopt u water uit ons assortiment, dan kiest u helemaal zelf wat voor water u aan wil schaffen.

Wilt u het beste bronwater Nederland kopen bij Well Water? Dan helpen wij u graag met bronwater vergelijken. Door u meer te vertellen over ons bronwater mineraalwater en de diverse producten in ons assortiment naast elkaar te leggen, helpen wij u graag het beste waterproduct aan te schaffen.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over ons duurzame water of over de verschillende bronwaterproducten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden, zodat u een duidelijker beeld krijgt van Well Water en de producten van Well Water.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)