Biobased verpakkingen
Wilt u bronwater verkopen in uw natuurwinkel, of het cadeau geven aan relaties? Dan bent u bij Well Water aan het juiste adres.

Biobased drankverpakkingen laten bedrukken

Wilt u bronwater verkopen in uw natuurwinkel, of het cadeau geven aan relaties? Dan bent u bij Well Water aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk natuurlijk bronwater, waarbij u de mogelijkheid heeft om onze biobased verpakkingen te laten bedrukken. Dit zijn natuurvriendelijke verpakkingen die gemaakt zijn van honderd procent recyclebaar materiaal. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij op dit gebied allemaal voor u klaar hebben staan. U kunt kiezen voor een van onze Tetra verpakkingen van plantaardig materiaal, of een flesje dat gemaakt is van plastic dat uit de oceaan en zee komt.

De mooiste biobased verpakkingen voor ons Well Water

Well Water levert bronwater dat van hoge kwaliteit is. Maar we willen meer doen dan alleen maar schoon water leveren. We willen het ook mogelijk maken om ook op andere plaatsen schoon water te winnen. Hiervoor hebben wij onze bedrijfsfilosofie ontwikkeld. Mensen kopen ons natuurlijk bronwater en van de inkomsten die we hiermee genereren maken we dan weer een deel over aan projecten op het gebied van schoon water. Als u onze biobases verpakkingen wilt laten bedrukken en zo ons water wilt verkopen, dan helpt u ons dus mee met het bereiken van onze doelstellingen.

Meer weten over onze biobased drankverpakkingen?

Indien u meer wilt weten over onze biobased verpakkingen en de mogelijkheden die u hiermee heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We nemen dan samen met u alle mogelijkheden door die we u te bieden hebben. We nemen door waar u biobased drankverpakkingen voor wilt gebruiken en hoeveel u er wilt bestellen. U haalt hiermee een mooi, natuurlijk product in huis waarmee u ook nog een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:

Hieronder een aantal van onze gewaardeerde partners

 • Hanos
  Hanos
 • Sligro
  Sligro
 • Odin
  Odin
 • Udea
  Udea
 • Superkeukens
  Superkeukens
 • KAV
  KAV
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Premium sustainable water brand

Since 2003