MVO 4.0 met Cibap Zwolle!

03 Mrt 14 MVO 4.0 met Cibap Zwolle!

In februari van dit jaar hebben de studenten van Cibap als opdracht van Well Water meegekregen na te denken over de toekomst van het bedrijf. Vernieuwing en innovatie is erg belangrijk als MVO bedrijf. De opdracht bestaat o.a. uit: het vernieuwen van de huisstijl, relevant maken van het bestaande label, creatief nadenken over nieuwe maatschappelijke doelen. Na de verrassende tussenpresentatie op 21 maart jl. is op 11 april is de eindpresentatie in Zwolle.
De 7 deelnemende groepen zijn: De Stijlfabriek, Uitgebreind, Taste, Scoop, Zwart, Drift , Meerwaard. Via onze facebook (evenementen) kunnen de studenten van Cibap reageren op dit project.

Wij hopen met dit project twee doelen te bereiken, enerzijds is het voor de studenten een kijkje in de keuken bij Well Water en maatschappelijk verantwoord ondernemen anno 2014. Aan de andere kant hopen wij zelf vernieuwende en inspirerende ideeën op te doen. Indien mogelijk zullen wij de bereikte resultaten gaan toepassen in de praktijk.

Het hele traject is leerzaam en inspirerend.

Best een lastige opdracht, met alle dank aan de docenten en de studenten en hun creativiteit!Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)