Waterflesjes bedrukken

U kunt standaard waterflesjes gebruiken binnen uw organisatie, maar u kunt er ook voor kiezen om waterflesjes te laten bedrukken. Well Water verkoopt niet alleen waterflesjes met het eigen logo, maar kan ook waterflesjes bedrukken. Zo maken wij het mogelijk voor u om een waterflesje met logo weg te geven of te verkopen.

Waterflesjes bedrukken als relatiegeschenk

U kunt een waterflesje met bronwater logo laten bedrukken om weg te geven aan uw zakelijke relaties. Organiseert u bijvoorbeeld een congres of andere zakelijke bijeenkomst, dan kunt u alle bezoekers van deze bijeenkomst een waterflesje met eigen mineraalwater etiket geven. U maakt uw zakelijke relaties blij met een gratis flesje water en u maakt tegelijkertijd subtiel reclame met uw eigen mineraalwater logo.

Waterflesjes bedrukken voor evenementen

U kunt er ook voor kiezen om waterflesjes te laten bedrukken voor een evenement. Organiseert u bijvoorbeeld een sportevenement en vindt u het belangrijk dat de deelnemers van uw evenement voldoende vocht binnen krijgen? Dan geeft u hen gratis bronwater. Dit bronwater zit niet zomaar in een waterflesje, maar in een flesje met eigen mineraalwater etiket met duidelijk logo.

Waterflesjes bedrukken om te verkopen

Tot slot kunt u waterflesjes uiteraard ook laten bedrukken om te verkopen, bijvoorbeeld in uw winkel, in uw restaurant, in uw cafetaria of in uw café. Een voordeel van het verkopen van bedrukte waterflesjes, is dat u subtiel reclame maakt voor uw bedrijf. De mensen die uw waterflesjes kopen, nemen de flesjes overal mee naartoe. Dit betekent dat er veel mensen in aanraking komen met uw bedrukte waterflesjes met mineraalwater logo.

Waterflesjes bedrukken: stel zelf uw mineraalwater etiket samen

Laat u waterflesjes bedrukken door Well Water, dan kiest u zelf hoe uw waterflesje eruit moet zien. Zo bepaalt u niet alleen hoe groot het flesje met bronwater moet zijn, maar ook welk etiket u op het flesje wil laten drukken. U kunt kiezen voor een vrij eenvoudig etiket met enkel het logo en/of de slogan van uw bedrijf, maar u kunt ook een opvallend etiket laten ontwerpen. Bij Well Water heeft u de touwtjes volledig in handen, zodat u bedrukte waterflesjes af kunt nemen die volledig aan uw eisen en verwachtingen voldoen.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)