Waterflesjes bedrukken
Subtiel reclame maken met waterflesjes? Laat uw waterflesjes dan bedrukken door Well Water. Uiteraard kiest u zelf uw unieke mineraalwater logo.

U kunt standaard waterflesjes gebruiken binnen uw organisatie, maar u kunt er ook voor kiezen om waterflesjes te laten bedrukken. Well Water verkoopt niet alleen waterflesjes met het eigen logo, maar kan ook waterflesjes bedrukken. Zo maken wij het mogelijk voor u om een waterflesje met logo weg te geven of te verkopen.

Waterflesjes bedrukken als relatiegeschenk

U kunt een waterflesje met bronwater logo laten bedrukken om weg te geven aan uw zakelijke relaties. Organiseert u bijvoorbeeld een congres of andere zakelijke bijeenkomst, dan kunt u alle bezoekers van deze bijeenkomst een waterflesje met eigen mineraalwater etiket geven. U maakt uw zakelijke relaties blij met een gratis flesje water en u maakt tegelijkertijd subtiel reclame met uw eigen mineraalwater logo.

Waterflesjes bedrukken voor evenementen

U kunt er ook voor kiezen om waterflesjes te laten bedrukken voor een evenement. Organiseert u bijvoorbeeld een sportevenement en vindt u het belangrijk dat de deelnemers van uw evenement voldoende vocht binnen krijgen? Dan geeft u hen gratis bronwater. Dit bronwater zit niet zomaar in een waterflesje, maar in een flesje met eigen mineraalwater etiket met duidelijk logo.

Waterflesjes bedrukken om te verkopen

Tot slot kunt u waterflesjes uiteraard ook laten bedrukken om te verkopen, bijvoorbeeld in uw winkel, in uw restaurant, in uw cafetaria of in uw café. Een voordeel van het verkopen van bedrukte waterflesjes, is dat u subtiel reclame maakt voor uw bedrijf. De mensen die uw waterflesjes kopen, nemen de flesjes overal mee naartoe. Dit betekent dat er veel mensen in aanraking komen met uw bedrukte waterflesjes met mineraalwater logo.

Waterflesjes bedrukken: stel zelf uw mineraalwater etiket samen

Laat u waterflesjes bedrukken door Well Water, dan kiest u zelf hoe uw waterflesje eruit moet zien. Zo bepaalt u niet alleen hoe groot het flesje met bronwater moet zijn, maar ook welk etiket u op het flesje wil laten drukken. U kunt kiezen voor een vrij eenvoudig etiket met enkel het logo en/of de slogan van uw bedrijf, maar u kunt ook een opvallend etiket laten ontwerpen. Bij Well Water heeft u de touwtjes volledig in handen, zodat u bedrukte waterflesjes af kunt nemen die volledig aan uw eisen en verwachtingen voldoen.

Bent u op zoek naar een duurzaam partnership?

Zo ja, dan nodigen we u van harte uit onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen persoonlijk contact met u op en komen desgewenst graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Spamcontrole:

Hieronder een aantal van onze gewaardeerde partners

 • Hanos
  Hanos
 • Sligro
  Sligro
 • Odin
  Odin
 • Udea
  Udea
 • Superkeukens
  Superkeukens
 • KAV
  KAV
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Premium sustainable water brand

Since 2003