Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Waterflesje met logo

Waterflesjes met logo bestellen

U heeft een eigen bedrijf en wil graag aan klanten en relaties laten zien dat u betrokken bent bij het milieu? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Well Water. Wij verkopen het zuiverste bronwater dat er te krijgen is, waarbij we altijd op een geheel duurzame manier werken. Voor elke liter water die er bij ons gekocht wordt, investeren wij 5 cent in een duurzaam initiatief. We hebben het dan over bedrijven die zowel op nationaal als internationaal niveau actief zijn. We dragen ons steentje bij aan liefdadigheid om de hoek, maar bijvoorbeeld ook aan het schoonmaken van de Noordzee.

Een gezond en duurzaam waterflesje met logo

Voor waterflesjes met logo bent u bij Well Water aan het juiste adres. Wij zijn al actief op het gebied van duurzaam bronwater sinds 2003. In dat jaar startten we ons bedrijf op en zijn we begonnen met duurzaam ondernemen. Samen met u en al onze andere klanten en relaties investeren wij zodoende in duurzaamheid. Zodoende verkleinen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we ervoor dat volgende generaties ook kunnen genieten van een schone en mooie wereld. U helpt hieraan door middel van onze waterflesjes met eigen logo. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website.

Meer weten over onze waterflesjes met eigen logo?

Als u meer wilt weten over waterflesjes met logo, dan raden wij u aan om hierover eens contact op te nemen met Well Water. Bij ons bedrijf vindt u namelijk alle informatie die maar nodig is om de keuze te maken voor onze flesjes. We gaan graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden van een waterflesje met logo te bespreken. U maakt eenvoudig een afspraak met ons door het contactformulier op onze site in te vullen, of door even via mail of telefoon contact met ons op te nemen.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)