Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Waterfles etiket

Waterfles met uw eigen etiket

Bent u op zoek naar een manier om uit te dragen dat u met uw bedrijf betrokken bent bij het milieu? Wilt u op een eenvoudige manier investeren in nuttige, duurzame initiatieven, zowel op lokaal als internationaal niveau? Dan raden wij u van harte aan om eens bij Well Water aan te kloppen. Bij ons heeft u namelijk de keuze voor een waterfles met etiket, dat wij voor u drukken en op onze flesjes plakken. Zo heeft u het lekkere, gezonde water van Well Water, in een flesje waarvan duidelijk is dat dit van uw bedrijf is. Een duurzame, goede manier om uw klanten van gezond water te laten genieten, waarbij ze bewust of onbewust ook iets bijdragen aan een beter milieu.

Waterflesjes met etiket

Wilt u op een waterflesje uw etiket laten drukken? Neem dan vandaag nog contact op met Well Water. Bij ons bedrijf heeft u namelijk de mogelijkheid om uw eigen logo of boodschap op onze flesjes natuurlijk bronwater te laten zetten. Dit is water dat niet alleen lekker en gezond is, maar waarmee u ook een bijdrage levert aan een beter milieu. Wij investeren per liter water die wij verkopen namelijk 5 cent in allerhande initiatieven op het gebied van milieu en duurzaamheid. Zo zorgt u ervoor dat de ecologische voetafdruk van u en uw klanten wordt verkleind.

Eenvoudig waterflesjes met etiket bestellen

Elders op onze site vindt u een formulier waarmee u snel en simpel flesjes water met uw eigen etiket kunt bestellen. U kunt hiermee ook meer informatie bij ons aanvragen, zodat u straks weer helemaal op de hoogte bent van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We gaan graag eens een keer met u om tafel zitten om de mogelijkheden van waterfles en etiket met u te bespreken. Wilt u hier dan ook meer over weten? Kijk dan gewoon even elders op onze site bij onze contactinformatie. Wij geven graag zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)