Waterfles bedrukken

Er zijn diverse manieren om reclame te maken voor uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld geld investeren in posters, in flyers en in social media campagnes, maar er zijn ook subtielere manieren om reclame te maken. Zo kan Well Water u helpen met waterfles bedrukken, zodat u een duurzame fles met bronwater kunt gebruiken om reclame te maken voor uw organisatie.

Subtiel reclame maken met een bedrukte waterfles

Laat u een waterfles bedrukken door Well Water, dan laat u hier bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf met eventueel een commerciële slogan op zetten. Alle mensen die uw waterfles krijgen of kopen, komen in aanraking met uw unieke waterfles etiket met logo en eventueel met slogan. Alle mensen die hun waterfles weer zien, komen ook in aanraking met uw bedrijf. Dit betekent dat u een subtiel promotiemiddel inzet met een groot bereik, zonder dat u hier veel in hoeft te investeren. Waterfles bedrukken bij Well Water kost u namelijk helemaal niet veel geld, maar kan al zeer voordelig gedaan worden.

Waterflessen met eigen logo verkopen

Veel horecagelegenheden verkopen water van andere merken. Verkoopt u op dit moment ook waterflessen van andere merken en wilt u eigenlijk uw eigen water verkopen? Dan helpen wij u graag met waterfles etiket maken en waterfles laten bedrukken. U biedt geen water van andere merken meer aan in uw restaurant, café of cafetaria, maar verkoopt water met het logo van uw eigen bedrijf. Op deze manier maakt u subtiel reclame voor uw horecagelegenheid en geeft u uw gasten bovendien een uniek flesje water, dat ze nog nooit eerder hebben gezien.

Inzicht in de kosten? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat u moet investeren voor waterfles bedrukken met Well Water? Neem dan gerust contact met ons op. Door een offerte aan te vragen, krijgt u direct inzicht in de lage kosten van het waterfles bedrukken. Gaat u akkoord met de door ons uitgebrachte offerte? Dan gaan wij direct aan de slag met het bedrukken van uw eigen waterflesjes. Het is ook mogelijk om meerdere offertes in te dienen, zodat u de kosten van diverse waterflesjes projecten met elkaar kunt vergelijken.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze duurzame waterflesjes en het bedrukken van deze waterflesjes.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)