Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Recyclebare verpakkingen

Recyclebare verpakkingen laten bedrukken

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om zuiver bronwater te verkopen in uw natuurwinkel of horecagelegenheid, waarbij uw eigen logo op de verpakking staat? Of wilt u een mooi relatiegeschenk geven waar duidelijk uit blijkt dat u betrokken bent bij het milieu en onze samenleving? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Well Water te bieden hebben. Wij verkopen namelijk water in recyclebare verpakkingen, waarbij het mogelijk is om hier een eigen logo of boodschap op te laten drukken.

Recyclebare drankverpakkingen met uw eigen logo

Well Water is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de levering van schoon bronwater. We gaan echter verder dan de meeste andere bedrijven die op dit gebied actief zijn. Sterker nog, Well Water is het eerste bedrijf dat actief is op het gebied van cause related marketing. Dit houdt in dat wij schoon water verkopen om nog meer schoon water mogelijk te maken. Een deel van de opbrengst van onze producten wordt door ons geïnvesteerd in duurzame initiatieven om meer schoon water mogelijk te maken. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van recyclebare verpakkingen laten bedrukken.

Meer weten over onze recyclebare drankverpakkingen?

Bij Well Water bieden we u de mogelijkheid om ook een bijdrage te leveren aan schoon water. Dit kunt u laten zien aan uw klanten, die uw betrokkenheid zeker zullen kunnen waarderen. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden op dit gebied die we u kunnen bieden. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om deze opties te bespreken. We bekijken graag hoe wij u kunnen helpen en hoe u recyclebare verpakkingen kunt laten bedrukken. Zo levert u niet alleen een mooi product aan uw klanten, maar stuurt u ook een belangrijke boodschap.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)