Mineraalwater kopen

Wilt u mineraalwater kopen voor uw bedrijf en tegelijkertijd een duurzame investering doen? Koop uw mineraalwater dan bij Well Water. Well Water verkoopt niet zomaar natuurlijk mineraalwater, maar is bovendien koploper op het gebied van duurzaam ondernemen. Door uw mineraalwater bij Well Water te kopen, investeert u indirect in een betere duurzaamheid.

Duurzaam mineraalwater kopen bij Well Water

Well Water vindt het belangrijk om bij te dragen aan een goede toekomst voor de volgende generaties. Om dit mogelijk te maken, steunen wij diverse duurzame initiatieven. Dit zijn initiatieven die lokaal georganiseerd worden, maar ook initiatieven die in heel Europa georganiseerd worden of zelfs een globale dekking hebben. Per liter water doneren wij 5 eurocent aan diverse duurzaamheidsinitiatieven, om direct bij te dragen aan duurzaamheid en een betere en vooral groenere toekomst voor de volgende generaties.

Koopt u mineraalwater bij Well Water, dan draagt u indirect bij aan een betere duurzaamheid. Per liter water die u koopt, doneren wij namelijk 5 cent. Hoe meer water u koopt bij Well Water, des te meer u bijdraagt aan een groene toekomst voor iedereen.

De mogelijkheden van mineraalwater kopen

Wij verkopen verschillende soorten flessen mineraalwater. Ten eerste kiest u of u standaard mineraalwater (zonder aroma) of mineraalwater met aroma wil bestellen. Wilt u mineraalwater met aroma bestellen, dan kiest u welk aroma dit moet zijn. Wilt u mineraalwater zonder aanvullend aroma bestellen, dan kiest u de fles voor uw mineraalwater. Dit kan een plastic fles zijn, maar ook een glazen fles. Vervolgens wordt uw mineraalwater met een etiket naar keuze bedrukt, die bij een glazen mineraalwaterfles altijd transparant is. Bij de plastic waterfles wordt er gebruik gemaakt van een niet-transparant etiket naar keuze.

Mineraalwater kopen? Vraag een offerte aan

Wilt u mineraalwater kopen bij Well Water? Dan kunt u een offerte aanvragen om de kosten van uw bestelling eenvoudig en snel te achterhalen U geeft aan wat voor soort mineraalwater u wil bestellen en hoeveel mineraalwater u nodig heeft en wij berekenen de kosten van uw bestelling. Gaat u akkoord met deze kosten, dan gaan wij direct aan de slag en kunt u uw bestelling zo snel mogelijk bij u op kantoor verwachten.

Wilt u meer weten over Well Water voor u een bestelling plaatst voor mineraalwater kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en u een duidelijker beeld te geven van ons bedrijf.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)