Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Glazen waterfles bedrukken

Een glazen waterfles laten bedrukken

Heeft u wel eens van Well Water gehoord? Wij zijn een leverancier van bronwater, waarbij we duurzaamheid en het milieu erg belangrijk vinden. U kunt bij ons losse flesjes bestellen, of flesjes in grotere hoeveelheden, maar u heeft ook de optie om bij ons flessen te laten bedrukken met uw eigen logo. Besluit u ertoe om een glazen waterfles te bedrukken, dan laat u hiermee zien dat uw bedrijf betrokken is bij het milieu en duurzaamheid. Well Water is namelijk een bedrijf waar duurzaamheid en een schone wereld hoog in het vaandel staan. Wij willen er samen met u en uw klanten of relaties voor zorgen dat we een mooiere wereld achter laten voor volgende generaties.

Glazen waterflessen bedrukken met Well Water

Als u op zoek bent naar een mooie, gezonde manier om aan klanten en relaties te laten zien dat u betrokken bent bij het milieu, dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens contact op te nemen met Well Water. Bij ons bedrijf vindt u namelijk alle mogelijkheden die u maar nodig heeft om dit tot realiteit te maken. Well Water bestaat sinds 2003 en is al jaren wereldwijd koploper op het gebied van het verduurzamen van gebotteld water. Voor elke liter water die wij verkopen investeren wij namelijk 5 cent in duurzame initiatieven. Dit doen wij zowel op lokaal, Europees als mondiaal niveau.

Ook glazen waterflessen laten bedrukken?

Een glazen waterfles bedrukken is iets wat u eenvoudig bij ons kunt laten doen. We hebben bij Well Water veel ervaring op dit gebied en raden u dan ook graag aan om hier eens contact over op te nemen met ons. Bij ons bedrijf vindt u mensen die een passie hebben voor het bedrijf en het milieu en die u graag verder helpen. We gaan met u om tafel zitten om alle mogelijkheden eens met u door te nemen.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)