Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Flesjes water met eigen etiket

Een flesje water met een eigen etiket

Wilt u in uw horecagelegenheid laten zien dat u betrokken bent bij het milieu? Of wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan meer duurzaamheid in onze samenleving? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Bij Well Water hebben we namelijk de mogelijkheid om voor u een flesje water met eigen etiket te leveren. Wij leveren dan het frisse, gezonde bronwater, u levert ons uw logo. Er zijn heel wat grote en minder grote bedrijf die u voor zijn gegaan. We raden u dan ook aan om gewoon eens op onze website te komen kijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn op dit gebied.

Flesjes water met eigen etiket bestellen

Als u een flesje water met etiket aan uw klanten of gasten wilt geven, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Well Water. Bij ons bedrijf vindt u namelijk de mogelijkheid om flesjes water met eigen etiket te laten leveren. Uw relaties krijgen dan niet alleen maar een leuke geste, ze zien ook gelijk dat uw bedrijf is betrokken bij het milieu. Well Water is al actief sinds 2003. Wij willen graag bijdragen aan het duurzaam maken van onze samenleving, zodat wij als mensheid een mooie wereld door kunnen geven aan volgende generaties.

Een flesje water met etiket voor iedereen

Als u samenwerkt met Well Water, dan werkt u daarmee aan uw duurzame imago. Op onze website vindt u een formulier waarmee u meteen met ons in contact kunt komen. Wij laten u dan zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit gewoon bronwater en bruisend bronwater, plastic flesjes en glazen flesjes, maar ook water met een lekker smaakje. We nemen al deze mogelijkheden graag een keer met u door.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)