Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Flesjes water bedrukken

Flesjes water laten bedrukken

Wilt u met uw bedrijf uitdragen dat u aan duurzaamheid doet? Dan bieden wij u bij Well Water een unieke mogelijkheid. We kunnen namelijk flesjes water bedrukken met uw logo. Het gaat hierbij om flesjes bronwater van ons eigen bedrijf, waarmee we al sinds 2003 aan de weg timmeren. We zijn internationaal een zeer vooruitstrevend bedrijf als het aankomt op duurzaamheid en leveren met onze producten ook een bijdrage aan een beter milieu. Well Water doneert van elk flesje water dat wordt verkocht een vast bedrag aan goede doelen in binnen- en buitenland, om er zo voor te kunnen zorgen dat we een mooiere wereld doorgeven aan volgende generaties.

Een flesje water bedrukken voor een beter milieu

Als u een eigen horecagelegenheid heeft, dan gebruikt u met het bedrukken van flesje water een unieke manier om aan verbetering van het milieu te werken. Met ons water willen we namelijk zorgen dat we een betere wereld doorgeven. Als u onze Private Label flesjes water bestelt, dan draagt u daarmee actief bij aan de duurzaamheid van onze samenleving. Wij investeren als bedrijf onder andere in vergroeningsprojecten, het herstel van het klimaat en liefdadigheid op lokaal niveau. Wij vinden dit belangrijk en willen u dan ook aanraden om eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn die wij te bieden hebben.

Meer dan alleen flesjes water bedrukken

Laat u ons een flesje water bedrukken, dan betekent dit meer dan alleen maar laten zien dat u begaan bent met het milieu. Wij hebben al voor een groot aantal bekende merken flesjes water bedrukt en zouden dit ook graag voor uw bedrijf willen doen. Zo draagt u zelf bij aan een beter milieu en ondersteunt u zowel lokale als mondiale initiatieven. Meer weten over het bedrukken van een flesje water? Wij zitten altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)