Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Ecologische verpakking

Een ecologische verpakking laten bedrukken

Well Water helpt u graag met het leveren van een mooi, milieuvriendelijk product aan uw klanten. We hebben het over ons zuivere Well Water bronwater, dat u bij ons in verschillende natuurvriendelijke verpakkingen kunt krijgen. Het mooie hieraan is dat u onze ecologische verpakking kunt laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap. Zo kunt u het verkopen in uw eigen winkel of horecagelegenheid, maar is het ook mogelijk om het te laten personaliseren voor uw relaties. Zo heeft u een relatiegeschenk in handen waarmee u aan uw klanten laat zien dat u niet alleen mooie producten wilt leveren, maar ook oog hebt voor het milieu en de maatschappij.

De ecologische drankverpakking van Well Water

U heeft bij Well Water meerdere opties als het aankomt op onze ecologische drankverpakking. Zo verkopen wij een tetra verpakking, die helemaal plant based is. Daarbij hebben we ook flesjes die zijn gemaakt van gerecycled plastic dat uit oceanen en zeeën is gehaald. Verpakkingen die laten zien dat u als verkoper van deze verpakkingen betrokken bent bij het milieu. Zeker als dan ook nog eens uw logo op de verpakking staat. U laat aan klanten en relaties zien dat u het belangrijk vindt dat er aan het milieu wordt gedacht.

Wilt u een ecologische verpakking laten bedrukken?

We gaan graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te nemen. Wat voor logo wilt u op onze ecologische drankverpakking laten drukken? Of heeft u een speciale boodschap die u wilt delen met uw klanten of relaties? Dit behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. U draagt dan ook samen met ons bij aan een beter milieu. Van elke ecologische drankverpakking die er wordt verkocht dragen wij een deel van de opbrengst af aan goede doelen op het gebied van schoon water. Dit is dan ook te danken aan uw bedrijf!

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)