Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Bronwater logo

Bronwater met uw eigen logo

Bij Well Water verkopen we niet alleen maar ons eigen merk bronwater. We maken het ook graag mogelijk voor bedrijven om bronwater met logo bij ons te bestellen. U heeft dan het frisse, gezonde bronwater van Well Water in een mooi flesje, maar met uw eigen logo erop. Als u dan ook een eigen horecagelegenheid heeft, of een ander soort bedrijf, dan geeft u hiermee een duidelijk signaal dat uw bedrijf ook betrokken is bij het milieu. Van elk flesje dat u bij ons inkoopt wordt namelijk een deel van de opbrengst gebruikt bij het ondersteunen van goede doelen op het gebied van het milieu. We hebben het dan onder andere over helpen bij initiatieven om het milieu een boost te geven, maar ook over het schoon houden van de Noordzee.

Uw logo op bronwater

Well Water is een bedrijf dat al sinds 2003 actief is op het gebied van de verkoop van bronwater. Het gaat hierbij altijd om duurzaam bronwater waarmee lokale initiatieven op het gebied van het milieu worden ondersteund. Wij zijn al jarenlang wereldwijd koploper op het gebied van het verduurzamen van water in flesjes. Bij elke liter water die wij verkopen gaat er 5 cent naar goede doelen op het gebied van het milieu, zowel lokaal als Europees en mondiaal. Als u bronwater met logo bestelt bij ons Private Label, dan helpt u ook mee aan een mooiere wereld voor de volgende generaties.

Bronwater met logo bestellen

Als u op ons bronwater uw logo wilt krijgen, dan hoeft u hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen. We spreken dan samen met u alle mogelijkheden die er zijn op dit gebied door. Met uw logo op bronwater geeft u een duidelijke boodschap af dat u geeft om het milieu en dat u hier een bijdrage aan wilt leveren. Wij zorgen ervoor dat de flesjes met uw logo worden geproduceerd. Dit doen wij tegen scherpe tarieven, waarbij u altijd zeker weet dat een deel van de opbrengst in het milieu wordt geinvesteerd.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)