Bronwater kopen

Wilt u bronwater kopen? Dan bent u bij Well Water aan het juiste adres. Wij verkopen natuurlijk bronwater en dragen bij aan een goede toekomst voor de volgende generaties. Per verkochte liter bronwater doneren wij namelijk 5 cent aan duurzame initiatieven. Denk hierbij aan lokale initiatieven voor duurzaamheid, maar ook aan Europese initiatieven of globale duurzaamheidsinitiatieven.

Well Water verkoopt verschillende flessen met bronwater. Meer over de bronwaterflessen die u in ons assortiment vindt, leest u op deze pagina.

Bronwater kopen: plastic flessen

Well Water verkoopt twee soorten plastic waterflessen met bronwater, namelijk van 0,5 liter en van 0,33 liter. U kunt er ook voor kiezen om beide soorten waterflessen te kopen voor uw organisatie. Onze plastic flessen met bronwater worden altijd verrijkt met een op maat gemaakt etiket, bijvoorbeeld met het logo van uw organisatie.

Bronwater kopen: glazen flessen

Naast plastic flessen met bronwater, verkoopt Well Water ook bronwater in glazen flessen. Net zoals bij de plastic flessen het geval is, worden deze glazen flessen verkocht met de inhoud van 0,5 liter en de inhoud van 0,33 liter. Het is ook mogelijk om beide soorten flessen te bestellen bij het bronwater kopen. De glazen flessen met Well Water bronwater worden altijd verrijkt met een op maat gemaakt etiket, dat transparant wordt gemaakt. Op deze manier krijgt de glazen fles een extra luxe uitstraling.

Bronwater met aroma kopen

Tot slot verkopen wij ook bronwater met aroma, ofwel bronwater dat verrijkt is met een bepaalde smaak. Denk hierbij aan de smaak van citroen, maar ook aan de smaak van gember. Het aroma in ons bronwater met smaakje is niet te overdreven aanwezig, maar is erg subtiel. U kunt alleen bronwater met aroma bestellen, maar het is ook mogelijk om een bestelling met standaard bronwater en bronwater met aroma te plaatsen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diverse bronwater producten? Neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd naar de kosten die u moet betalen bij het bronwater kopen, dan kunt u een offerte aanvragen bij Well Water. Op basis van uw specifieke wensen en eisen laten wij u in een vrijblijvende offerte zien wat u ongeveer moet betalen voor uw bronwater bestelling.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)