Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Waterflesje bedrukken

Waterflesjes laten bedrukken met uw logo

Bent u met uw bedrijf betrokken bij het milieu en wilt u dit graag ook aan uw klanten laten zien? Dan hebben wij bij Well Water hier wel een oplossing voor. Well Water is namelijk een bedrijf dat mineraalwater verkoopt. Dit verpakken wij in mooie flesjes, die van plastic of van glas zijn gemaakt. We verkopen dit mineraalwater onder onze eigen merknaam, maar bieden u ook graag de mogelijkheid om een waterflesje te bedrukken met de naam of boodschap van uw bedrijf. Zo biedt u door middel van het waterflesjes bedrukken uw klanten en relaties fris, gezond en lekker mineraalwater aan, waarmee u ook nog eens een bijdrage levert aan het milieu.

Bedrukte waterflesjes kopen bij Well Water

Well Water is een bedrijf dat al sinds 2003 actief is op het gebied van de verkoop van mineraalwater. Wij lopen daarbij voorop als het aankomt op duurzaam ondernemen. Voor ons is dit namelijk niet alleen maar een noodzaak, maar ook echt een passie. Wij houden ons vanaf het allereerste moment bezig met duurzaam ondernemen. Dit doen wij niet alleen, maar samen met u en onze andere klanten. Doordat wij met u in duurzaamheid investeren, zorgen we er zo voor dat onze ecologische voetafdruk kleiner wordt. Dit is beter voor het milieu en garandeert dat volgende generaties van een mooie, schone wereld kunnen genieten.

Meer weten over onze bedrukte waterflesjes?

Als u meer wilt weten over ons bedrijf en de producten die wij verkopen, dan raden wij u van harte aan om hier een contact over op te nemen met ons. We verkopen namelijk meerdere producten op het gebied van duurzaam water en bieden u de kans om op al deze producten ook uw logo te zetten. We hebben onze dienst al voor meerdere kleine en grote bedrijven ingezet en gaan graag ook met u aan de slag.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)