Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Water Tetra pak

Een water tetra pak laten bedrukken

Bent u op zoek naar een goede manier om te laten zien dat u het beste voor heeft met ons milieu? Wilt u uw klanten water in een tetra pak aanbieden, waarbij uw logo of boodschap duidelijk op de verpakking is gedrukt? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de mogelijkheden die wij u bij Well Water te bieden hebben. Het is namelijk mogelijk om bij ons een tetra pak water te bestellen van ons eigen huismerk Well, dat helemaal is gepersonaliseerd. Hier zetten wij dan voor u het logo van uw bedrijf, winkel of instelling op. Een mooi product om aan uw klanten te verkopen, maar ook leuk als relatiegeschenk!

Een groen en gezond relatiegeschenk

U wilt een Well water tetra pak laten bedrukken door ons? Dan horen we graag van u. We maken dan een afspraak en bekijken samen met u wat uw wensen zijn op dit gebied. Hoe wilt u het pak laten bedrukken? Hoeveel verpakkingen heeft u nodig? En binnen welke termijn wilt u de verpakkingen van ons ontvangen? U levert op deze manier een mooie bijdrage aan het milieu. Niet alleen is ons Well water tetra pak helemaal gemaakt van natuurvriendelijke materialen, wij doneren ook nog eens per verkochte verpakking een bedrag aan een duurzaam initiatief. Zo koppelt u eenvoudig een goede manier van promotie aan een inzet voor duurzaamheid en een beter milieu.

Meer weten over ons tetra pak water?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u met ons Well water te bieden hebben, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We gaan dan samen met u bekijken hoe wij uw merk of boodschap in het zonnetje zetten. Well Water is een bedrijf dat het beste voorheeft met het milieu. We zijn het eerste mondiale ethical brand op de markt voor bronwater. Het is ons doel om met ons bedrijf onze klanten aan een mooi product te helpen en er daarbij voor te zorgen dat elders op de wereld mensen schoon drinkwater krijgen.

Well Water Tetrapak - v2

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)