Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Water in Tetra pak

Well water in een tetra pak bestellen

Well Water biedt water aan volgens een uniek concept. We willen het mensen namelijk niet alleen maar mogelijk maken om gezond bronwater te kunnen drinken, maar daarbij ook de wereld aan schoon water helpen. Als er dan ook Well Water in een tetra pak wordt verkocht, doneren wij een deel van de opbrengst aan een waterproject elders op de wereld. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld waar genoeg schoon water is voor iedereen. U kunt hier met uw bedrijf ook aan bijdragen. U kunt ons Well water in een tetra pak dat bedrukt is met uw eigen logo krijgen. Zo laat u zien dat u met uw bedrijf ook betrokken bent bij ons doel.

Well water in een tetra pak met uw eigen logo

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Een geschenk waarmee u niet alleen iets bijzonders aan uw relaties geeft, maar waarbij u ook laat zien dat u betrokken bent bij hoe het er in de wereld aan toegaat? Dan is Well water in een tetra pak met uw eigen logo natuurlijk een perfecte keuze. Wij zorgen ervoor dat uw logo of boodschap haarscherp op ons tetra pak komt te staan, met ons zuivere bronwater hierin. Wist u dat onze verpakking ook helemaal natuurlijk is? Deze is namelijk geheel plant based. Ook hiermee draagt u zodoende bij aan een betere wereld.

Well water in een tetra pak dat bedrukt is met uw logo

Natuurlijk is onze gepersonaliseerde verpakking niet alleen maar bedoeld als relatiegeschenk. Er is namelijk een groot aantal natuurwinkels, Eko plaza’s, cateraars, en congreslocaties die ons water schenken. Ook voor deze bedrijven is het mogelijk om Well water in een tetra pak te bestellen met hun eigen logo erop. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de beschikbaarheid van schoon water, alsmede het ondersteunen van lokale projecten op dit gebied. Als u bij ons Well water in een tetra pak dat bedrukt is met uw eigen logo bestelt, dan draagt u hier ook aan bij.

Well Water Tetrapak - v2

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)