Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Tetra verpakking

Een tetra verpakking laten personaliseren

Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Of wilt u water verkopen waarbij het logo van uw bedrijf duidelijk zichtbaar is? Neem dan vandaag nog contact op met Well Water om de mogelijkheden die wij in huis hebben met ons door te nemen. Wij leveren namelijk een tetra verpakking met zuiver bronwater van ons eigen Well merk, waarbij we de optie bieden om deze tetra verpakking te personaliseren. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw klanten niet alleen het schoonste water te drinken hebben, maar dat ook duidelijk is bij wie dit water vandaan komt. Ideaal voor als u een restaurant, eetcafe of andere horecagelegenheid heeft, maar ook perfect als relatiegeschenk.

Een gepersonaliseerde tetra verpakking met water van Well

Well Water is een Nederlands bedrijf dat als doel heeft om water te verkopen, om op die manier mensen over de hele wereld aan schoon water te kunnen helpen. Well Water doneert van iedere verkochte verpakking een bedrag aan verscheidene projecten op dit gebied over de hele wereld. Zo draagt u met de verkoop van uw gepersonaliseerde verpakkingen ook bij aan een beter milieu. Wij personaliseren voor u een tetra verpakking Well water met uw eigen logo of boodschap. We kunnen leveren in zowel kleine als grote aantallen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover te stellen.

Wilt u ook een tetra verpakking personaliseren?

Met het personaliseren van een tetra verpakking Well water voegt u een persoonlijke touch toe aan het water dat u in uw horecagelegenheid schenkt, of dat u in uw winkel verkoopt. Ook een relatiegeschenk wordt op deze manier veel persoonlijker. U laat zien dat u betrokken bent bij de samenleving en dat u inzet voor duurzame producten. We gaan graag samen met u bekijken wat voor mogelijkheden er op dit gebied allemaal zijn en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Lees vooral ook de uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze producten elders op deze website.

Well Water Tetrapak - v2

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)