Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Mineraalwater glazen fles

Mineraalwater in glazen flessen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een unieke manier om onder de aandacht te komen. Een goede methode om aan uw klanten te laten zien dat u betrokken bent bij het milieu? In een dergelijk geval raden wij u dan van harte aan om eens contact op te komen nemen met Well Water. Bij ons bedrijf heeft u namelijk een partner die veel ervaring heeft op het gebied van duurzaamheid. Wij verkopen mineraalwater in glazen fles, waar u dan door ons uw logo op kunt laten zetten. Op deze manier geeft u uw klanten een gezond, lekker cadeau dat gelijk uitdraagt dat u als ondernemer het hart op de juiste plaats heeft zitten.

Mineraalwater in glazen flessen verkopen

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u aan uw gasten laten zien dat u betrokken bent bij het milieu? Dan is het mineraalwater uit glazen fles van Well Water hier een goede mogelijkheid toe. We zorgen er namelijk voor dat uw logo zo mooi mogelijk op onze flesjes komt te staan, zodat u er op kunt rekenen dat uw klanten doorhebben dat u betrokken bent bij het milieu. Per liter water die wij verkopen investeren wij namelijk 5 cent in duurzame initiatieven, zowel op lokaal, Europees als mondiaal niveau. Ons bedrijf is al jarenlang koploper als het aankomt op de verduurzaming van gebotteld water.

Meer weten over mineraalwater in glazen fles?

Als u meer wilt weten over mineraalwater in glazen flessen, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te komen nemen met Well Water. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben. Samen met u bekijken we hoe we het mogelijk kunnen maken dat uw klanten meer te weten gaan komen over duurzaamheid en hoe zij in gaan zien dat u met uw bedrijf zeer betrokken bent bij het milieu.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)