Mineraalwater bestellen

Mineraalwater is water dat direct na het winnen uit de natuurlijke waterbron gebotteld wordt. Water mag niet zomaar mineraalwater worden genoemd, maar moet hiervoor aan diverse strenge eisen voldoen. Het mineraalwater van Well Water voldoet aan al deze eisen en is bovendien extra duurzaam. Dit komt omdat Well Water per liter natuurlijk mineraalwater 5 cent investeert in duurzame initiatieven in de buurt, in Europa of globaal.

Mineraalwater bestellen: de mogelijkheden bij Well Water

Well Water heeft diverse mineraalwater producten in het assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een plastic fles met een halve liter mineraalwater, maar verkopen wij ook kleinere flessen van plastic met natuurlijk mineraalwater (0,33 liter). Koopt u liever mineraalwater in een glazen fles? Dan is dit ook mogelijk. Ons mineraalwater kan namelijk ook in een extra stevige en hoogwaardige fles van glas gebotteld worden.

Wij verkopen mineraalwater zonder smaakje, maar we hebben ook mineraalwater met smaakje in het assortiment. Zo kunt u bij Well Water bijvoorbeeld ook terecht voor het bestellen van mineraalwater met een subtiele citroensmaak.

Mineraalwater bestellen met eigen etiket

Well Water verkoopt private label waterflessen. Dit zijn waterflessen die u kunt verrijken met een zelf ontworpen etiket, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf of de slogan van uw organisatie. U kiest helemaal zelf hoe het etiket van uw mineraalwater eruit moet zien. U kunt bijvoorbeeld waterflesjes bestellen met basic etiket, maar u kunt het etiket van uw waterflesjes ook voorzien van kleurrijke afbeeldingen, grote logo’s en lange teksten. Wij helpen u graag het mooiste etiket te maken voor uw waterflesjes, maar u kiest uiteindelijk zelf welk etiket u op uw mineraalwaterflessen wil gebruiken.

Offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat u moet investeren voor mineraalwater bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Door uw persoonlijke wensen en eisen door te geven, kunnen wij een offerte voor u opstellen. Deze offerte vertelt u precies welke investering u moet maken om mineraalwaterflesjes met uw eigen etiket te bestellen.

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)