Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Milieuvriendelijke verpakking

Water verkopen in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Voor water in een milieuvriendelijke verpakking bent u bij Well Water aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ons eigen Well Water bronwater in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. We leveren water aan natuurwinkels, Eko Plaza’s, horecagelegenheden en zelfs de Eerste en Tweede Kamer. Voor elke milieuvriendelijke water verpakking die wij verkopen doneren we een bedrag aan initiatieven op het gebied van schoon water. Zo willen we onze bijdrage leveren aan een beter milieu en een gezonde samenleving. Wilt u hier met uw bedrijf ook aan meedoen? Wij leveren u ons schone Well bronwater, eventueel zelfs in een verpakking die bedrukt is met uw eigen logo.

Een milieuvriendelijke water verpakking bestellen

Well Water loopt voorop als het aankomt op cause related marketing. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Ons concept op dit gebied is dan ook uniek: gebotteld water verkopen en daarmee projecten op het gebied van schoon drinkwater ondersteunen. Ons bedrijf is het eerste bronwater merk, wereldwijd, dat op deze manier aan cause related marketing doet. We willen niet alleen onze bijdrage leveren aan een beter milieu maar ook andere bedrijven inspireren om hetzelfde te doen. Vandaar ook dat wij de mogelijkheid bieden om onze milieuvriendelijke verpakking te laten bedrukken.

Meer weten over ons milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal?

We hebben meerdere soorten milieuvriendelijke water verpakking in ons assortiment. U kunt kiezen voor een tetra pak verpakking die helemaal plant based is, maar ook voor flesjes die gemaakt zijn van gerecycled plastic dat uit de zeeën en oceanen is gehaald. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. We helpen uw bedrijf graag om ook een statement te maken op het gebied van schoon water. Zo geeft u meer waarde aan uw product, maar ook aan uw relatiegeschenk. Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)