Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Drankkarton

Een plant based drankkarton van Well Water laten bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk waar u een statement mee maakt? Of wilt u een product verkopen dat gelijk gezond en goed voor de samenleving is? Dan bent u bij Well Water aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het verkopen van het zuiverste bronwater. Van de opbrengst van ons bronwater doneren we een deel aan goede doelen op het gebied van schoon water. Zo ondersteunen wij het schoner maken van de Noordzee, maar staan we ook klaar om lokale initiatieven op het gebied van schoon water te ondersteunen. Het mooie hieraan is dat u ons plant based drankkarton kunt laten personaliseren met uw logo. Zo laat u zien dat u zelf ook betrokken bent bij het mogelijk maken van schoon water.

Een drankkarton schoon water met uw eigen logo

Het is voor bedrijven goed om een statement te maken. Om niet alleen maar een product te verkopen, maar om daar ook een statement mee te maken. Well Water is een voorloper op dit gebied en het eerste bedrijf op het gebied van water dat duurzaam ondernemen als uitgangspunt heeft en dat begonnen is met cause related marketing. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. We kunnen voor u een Well Water drankkarton bedrukken met uw eigen logo of boodschap.

Meer weten over ons plant based drankkarton

We laten niet alleen aan ons bronwater en onze donaties zien dat we begaan zijn met het milieu en de kwaliteit van drinkwater. Ook onze verpakking is namelijk helemaal van natuurlijk materiaal. Het tetra pak dat u door ons kunt laten bedrukken is plant based en zodoende geheel duurzaam. Onze verpakkingen worden verkocht door natuurlijkwinkels en Eko Plaza’s, waarbij we ook in steeds meer horeca te vinden zijn. Ook in de Eerste en Tweede Kamer wordt ons water geschonken. Meer weten? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden die we u te bieden hebben met ons door te nemen.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)