Good for the next generation

Koploper in duurzaam bronwater

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom investeren wij in diverse duurzame initiatieven, onder andere op het gebied van het behoud en het herstel van groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid. Koopt u Well bronwater, dan krijgt u meer dan een flesje fris bronwater. U draagt bij het kopen van een fles Well Water namelijk ook direct bij aan de diverse duurzame initiatieven die Well Water steunt.

Biobased verpakkingen

Biobased drankverpakkingen laten bedrukken

Wilt u bronwater verkopen in uw natuurwinkel, of het cadeau geven aan relaties? Dan bent u bij Well Water aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk natuurlijk bronwater, waarbij u de mogelijkheid heeft om onze biobased verpakkingen te laten bedrukken. Dit zijn natuurvriendelijke verpakkingen die gemaakt zijn van honderd procent recyclebaar materiaal. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij op dit gebied allemaal voor u klaar hebben staan. U kunt kiezen voor een van onze Tetra verpakkingen van plantaardig materiaal, of een flesje dat gemaakt is van plastic dat uit de oceaan en zee komt.

De mooiste biobased verpakkingen voor ons Well Water

Well Water levert bronwater dat van hoge kwaliteit is. Maar we willen meer doen dan alleen maar schoon water leveren. We willen het ook mogelijk maken om ook op andere plaatsen schoon water te winnen. Hiervoor hebben wij onze bedrijfsfilosofie ontwikkeld. Mensen kopen ons natuurlijk bronwater en van de inkomsten die we hiermee genereren maken we dan weer een deel over aan projecten op het gebied van schoon water. Als u onze biobases verpakkingen wilt laten bedrukken en zo ons water wilt verkopen, dan helpt u ons dus mee met het bereiken van onze doelstellingen.

Meer weten over onze biobased drankverpakkingen?

Indien u meer wilt weten over onze biobased verpakkingen en de mogelijkheden die u hiermee heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We nemen dan samen met u alle mogelijkheden door die we u te bieden hebben. We nemen door waar u biobased drankverpakkingen voor wilt gebruiken en hoeveel u er wilt bestellen. U haalt hiermee een mooi, natuurlijk product in huis waarmee u ook nog een positieve bijdrage levert aan het milieu.

overzicht-33cl-75cl-glas

Contact

1 
2 
3 
  • Meer weten over Well Water? Stuur ons een bericht!
    Vul het contactformulier in voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch

T. 073 - 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Founder
Sales and Operations

Bas Westdijk
Founder
Marketing

Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)