Wereld Waterdag

09 Mrt 15 Wereld Waterdag

Op zondag 22 maart a.s. is het Wereld Waterdag. Op Wereld Waterdag zijn er door het land verschillende initiatieven om aandacht te vragen voor de problematiek met betrekking tot schoon drinkwater en hygiëne in armere landen.

Namens Take The Walk wordt er in natuurgebied de Zandmotor in Den Haag een wandeling georganiseerd. De planning is om te starten om 13.00 uur. Dit kan eventueel aangepast worden, omdat we afhankelijk zijn van het tij.
Deelname aan de wandeling is gratis. De totale wandeling wordt gesponsord door de band Hanson, voor elke deelnemer wordt een dollar gestort voor drinkwaterprojecten in Afrika. Kijk voor meer informatie op www.TakeTheWalk.net of op Facebook. Vragen kun je stellen via Facebook, of via de mail op takethewalkholland@gmail.com

Simavi organiseert rond deze dag ook een groot aantal wandelingen door het land. Als school kun je je inschrijven om mee te wandelen, of om een eigen wandeling te organiseren. Groep 7 en 8 en eventueel groep 6, gaan wandelen met een rugzak waarin ze 6 kilo water tillen. Dit om te ervaren waar veel kinderen mee te maken hebben die dagelijks ver moeten lopen om water te halen. Kijk voor meer informatie op http://www.wandelenvoorwater.nl/.

Well Water sponsort “Take the Walk” met gratis flesjes bronwater voor de wandelaars.

Zelf kan je natuurlijk ook een actie bedenken om geld op te halen. Koekjes verkopen in de buurt, knutselen, op een rommelmarkt staan enzovoorts. Laat je ons weten hoe jij in actie komt?Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)