Neem deel aan de wintertijd challenge 2014 voor spieren voor spieren, 25-26 oktober

17 Okt 14 Neem deel aan de wintertijd challenge 2014 voor spieren voor spieren, 25-26 oktober

UNIT4 (software) Aanvoerder van Spieren voor Spieren

UNIT4 is sinds een jaar aanvoerder van de Stichting Spieren voor Spieren. De stichting zet zich in om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren. Op dit moment zijn er circa 600 verschillende spierziektes en meer dan 20.000 kinderen met een spierziekte.

Wat is zo uniek aan de Wintertijd Challenge?
In de nacht dat de wintertijd ingaat, wordt om 03.00 uur ‘s nachts de klok 1 uur teruggezet. In dat uur wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Dat is namelijk het enige moment in het jaar dat je tijd kunt winnen. Tijd om behandeling van en onderzoek naar genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren.

Sporten in de nacht van 25 op 26 oktober 2014
Dit jaar vindt de Wintertijd Challenge plaats in de nacht van 25 op 26 oktober van 02.00 uur tot 03.00 uur. UNIT4 organiseert op de vestigingen in Utrecht en Hengelo een Wintertijd Challenge. Voorafgaand aan de Wintertijd Challenge fietsen circa 20 collega’s vanaf UNIT4 in Hengelo naar Utrecht. Een tocht van 200 km. Deze bikkels komen rond 01.00u ‘s nachts aan in Utrecht en geven symbolisch het stokje door aan de deelnemers aan de Wintertijd Challenge.

Sport ook mee!
Wij nodigen iedereen uit om aan de Wintertijd Challenge bij UNIT4 Utrecht deel te nemen! Je kunt op een spinningfiets plaatsnemen of deelnemen aan de hardloopchallenge. Natuurlijk mogen ook familieleden, vrienden en bekenden deelnemen. Er is om het WTC complex aan de Papendorpseweg 100, een ronde van ruim 1 km uitgestippeld. Je bent natuurlijk ook welkom als supporter als je niet kunt of wilt meedoen aan een challenge! Vanaf circa 00.00 uur is het pand geopend. We zorgen voor een hapje en een drankje en er is muzikale omlijsting.

Ronald de Boer en Q-Music aanwezig
Q-music zal live verslag doen vanuit Utrecht en Ronald de Boer, beschermheer van Spieren voor Spieren zal aan het einde van de avond de landelijke cheque in ontvangst nemen van het totaal opgehaalde bedrag van alle Wintertijd Challenges!

Inschrijven
Deelname aan de Wintertijd Challenge kost 15 euro. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de stichting Spieren voor Spieren. Meedoen is het belangrijkste, maar je kunt jezelf ook laten sponsoren. Na inschrijving ontvang je een persoonlijke sponsorpagina. Deze pagina kun je makkelijk delen via social media. Draag ook je steentje bij!

Voor meer info en inschrijven: unit4.wintertijdchallenge.nl

Well Water sponsort de Wintertijd Challenge 2014.Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)