Run for Kika

14 Okt 13 Run for Kika

Ambitieuze doelstelling: 95% geneest in 2025
De oncologen en de oprichters van KiKa hadden gelijk: de afgelopen tien jaar is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen naar 75%. Ze zijn er zeker van dat er nog heel veel meer winst geboekt kan worden!

Het ambitieuze doel van KiKa is: in 2025 geneest 95% van alle kankerpatiëntjes en hebben de kinderen minder last van bijwerkingen bij de behandelingen.

Hoe gaat het met het wetenschappelijk onderzoek?
De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Deskundigen zijn er zeker van dat het mogelijk is om veel meer kinderen met kanker te genezen. Vandaar de ambitieuze doelstelling: in 2025 geneest 95% van alle patiëntjes. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer zal zijn. Tot en met mei 2013 heeft KiKa 100 wetenschappelijke onderzoeken gefinancierd, waarvan er nog 61 projecten lopen.
De Run for Kika heeft financieel bijgedragen aan de wetenschappelijke onderzoeken. Well Water heeft dit evenement voorzien van flesjes Buurman&Buurman water speciaal voor kinderen.Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)