Sky Radio Run

09 Sep 13 Sky Radio Run

Op vrijdag 6 september vond alweer de 11e editie van de Sky Radio Run plaats. Wij zijn trots dat Simavi voor het tweede jaar op rij als goed doel verbonden was aan hét jaarlijkse hardloopevenement voor de Nederlandse reclame- en mediabranche.

‘Ik loop mee voor een wc!’
Het sponsorgeld zal dit jaar ingezet worden voor betere hygiëne en toegang tot sanitaire voorzieningen in Malawi. Omdat dit nogal een mondvol is, hebben we gekozen voor het thema ‘ik loop mee voor een wc!’ Iedere deelnemer kon zich via een speciale website door vrienden, familie en kennissen laten sponsoren voor Simavi. Tijdens het evenement werd er ook Well Water gedronken door de medewerkers van Simavi (zie foto). De kleine flesjes bronwater zorgde voor de nodige brandstof voor de lopers.

Met het ingezamelde sponsorgeld kunnen we samen met onze lokale partners in Malawi twee scholen – met in totaal 500 kinderen – voorzien van wc’s, de onderwijzers training geven op het gebied van hygiëne en gezondheid en vaklieden opleiden tot het bouwen en onderhouden van deze wc’s. Zo weten we zeker dat de wc’s goed gebouwd worden, dat iedereen weet hoe ze gebruikt dienen te worden en dat er onderhoud gepleegd wordt indien nodig. De teller staat momenteel op €4.300,- en er kan hier nog steeds gedoneerd worden.

Opbrengst 2012
Vorig jaar hebben de deelnemers in totaal meer dan 6000,- euro aan sponsorgeld opgehaald en kregen we daar van Sky Radio als verrassing ook nog gratis zendtijd bovenop. Wij hopen dit jaar op minstens zo’n mooie opbrengst!

Het evenement
Traditioneel is het Amsterdamse Bos het decor van de Run. Meer dan 1.000 reclame- en mediabranchegenoten strijden tegen en met elkaar voor de ereprijzen en hun persoonlijke records. De Sky Radio Run heeft hardlooproutes van 5 km en 10 km.

Kijk op www.skyradiorun.nl voor meer informatie.Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)