Sport, spin & Swim for life! 18.000 euro voor Villa Joep!

17 Mrt 13 Sport, spin & Swim for life! 18.000 euro voor Villa Joep!

Op zaterdag 9 maart 2013 was er weer voor de 8e maal de Sport & Spinmarathon voor Villa Joep (het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Den Edel Sport (Waddinxveen) organiseerde samen met haar medewerkers, vrijwilligers, Gouwebad de Sniep en heel veel bedrijven voor de 11e maal een sportmarathon. Voor de 8e keer op rij is het gekozen goede doel: Villa Joep (zie www.villajoep.nl).

Het is fantastisch dat zo velen zich belangeloos hebben ingezet en wat zijn we trots op alle sporters en alle helpende handen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Er werden bijna 250 sporters (extra) gesponsord om te sporten voor Villa Joep. Het volledige bedrag welke wordt opgehaald worden één op één overgemaakt naar Villa Joep. Villa Joep gebruikt 100% van de giften voor onderzoek naar (neuroblastoom) kanker bij kinderen. Het geld wordt gebruikt om onderzoeken naar een medicijn tegen deze ziekte te financieren. Er blijft dus écht niks aan welke strijkstok dan ook hangen! We zijn alle mensen die op welke manier dan ook helpen heel erg dankbaar. Daardoor kunnen w e het bedrag wat opgehaald wordt, zonder aftrek van kosten, storten naar Villa Joep.
62 fietsen waren 5 uur lang volcontinu bezet en daarnaast werden 3 uur lang diverse groepslessen in marathonvorm gehouden. Ook Swim for Life was onderdeel van de marathon en daarbij heb 150 schoolkinderen ruim € 6.300,- opgehaald voor Villa Joep. Gouwebad de Sniep heeft geweldig bijgedragen aan het eindtotaal.

Sport, Spin & Swim for Life is inmiddels het jaarlijks terugkerende grootste goede doelen evenement in Waddinxveen en de sfeer tijdens zo’n dag in ongeevenaard zo mooi.
Nieuw dit jaar was ook een loterij waar de gelukkige winnaar een Gazelle fiets kon winnen t.w.v. € 1049,-. Hiervoor zijn loten verkocht op diverse plekken in Waddinxveen. De fiets is gesponsord, net zoals het water, het fruit, de lunchpakketten, de fietsen, het licht & geluid, de springkussens voor de kinderen enz.
Niet alleen TROTS dus op de sporters, alle vrijwilligers, maar ook op de vele ondernemers die dit mogelijk gemaakt hebben!

Bert den Edel heeft gezorgd dat er uiteindelijk een mooi rond bedrag op de cheque kon worden geschreven en er is dan ook een totaalbedrag van € 18.000 opgehaald wat voor 100% voor onderzoek naar deze vorm van kanker bij kinderen gebruikt gaat worden.

Voorbeeld van sponsoring in natura: de lunchpakketten werden aangeboden door De SandWitch, het fruit door Bakker, het water door Well Water, de foto’s door van Ekeren, het drukwerk door Reproset etc.Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)