Samenwerking Superkeukens – Well Water – Simavi 2013

17 Feb 13 Samenwerking Superkeukens – Well Water – Simavi 2013

Superkeukens heeft zich verbonden aan Simavi. Simavi werkt in ontwikkelingslanden samen met moeders aan gezondheid. Een van hun belangrijkste doelen is veilig drinkwater voor iedereen. Dit spreekt Superkeukens enorm aan. Veilig drinkwater staat voor ‘helder & transparant’ net als de werkwijze van Superkeukens.

SUPERKEUKENS overhandigt Simavi een cheque van €7500. Simavi werkt momenteel in Oeganda samen met moeders om de toegang tot veilig drinkwater te verbeteren. Moeder Justin (30) woont in het dorpje Kyamugema in Oeganda met haar man en vijf kinderen. Haar man zorgt voor het inkomen en zij voor de kinderen. Tot voor kort moest Justin kilometers lopen voor drinkwater. Superkeukens steunt moeders zoals Justin. Simavi heeft samen met een lokale organisatie een waterpomp in haar dorp gebouwd. Nu hoeft ze maar driehonderd meter te lopen. Het is jammer dat het een steile weg is, maar ze doet het graag. Ze heeft ook voorlichting gekregen en weet nu ook dat ze met veilig drinkwater dodelijke ziektes kan voorkomen. Buiten deze schenking deelt Superkeukens ook gratis waterflessen van Well Water uit. De formule van Well Water is heel eenvoudig: Drink Well en u werkt mee aan een betere wereld. Van de opbrengst van elke fles Well gaat 25% procent naar het goede doel. Zo helpt u bijvoorbeeld mensen in Afrika en Azië aan veilig drinkwater. Met dit geld financiert ontwikkelingsorganisatie Simavi de aanleg van waterputten in ontwikkelingslanden. Om u een idee te geven: het drinken van één flesje Well van 0,5 liter levert elders in de wereld gemiddeld vijfhonderd liter veilig drinkwater op. Een bescheiden gebaar met grote impact. Facebook: http://www.facebook.com/#!/SuperkeukensWell Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)