WELL WATER INTRODUCEERT DE WELL JUG

23 Mei 12 WELL WATER INTRODUCEERT DE WELL JUG

Design waterkan met een bijzonder verhaal.

Water is voor ieder mens van levensbelang, maar daarnaast ook de beste en gezondste dorstlesser die er bestaat. Om nog meer van water te genieten, introduceert het Nederlandse bedrijf Well Water de Well Jug: een in het oog springend stukje Dutch Design met een bijzonder verhaal. De waterkan werd ontwikkeld vanuit de passie voor water en de betrokkenheid bij het milieu en is daarom helemaal gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de kannen naar de diverse duurzame doelen van Well Water. Een Well Jug is niet alleen goed voor mens en milieu maar steelt als eyecatcher ook de show op iedere keuken- of vergadertafel.

Water is voor ieder mens van levensbelang, maar daarnaast ook de beste en gezondste dorstlesser die er bestaat. Om nog meer van water te genieten, introduceert het Nederlandse bedrijf Well Water de Well Jug: een in het oog springend stukje Dutch Design met een bijzonder verhaal. De waterkan werd ontwikkeld vanuit de passie voor water en de betrokkenheid bij het milieu en is daarom helemaal gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de kannen naar mensen elders op de wereld voor wie schoon drinkwater verre van vanzelfsprekend is. Een Well Jug is niet alleen goed voor mens en milieu maar steelt als eyecatcher ook de show op iedere keuken- of vergadertafel.

De Well Jug staat geheel in lijn met de filosofie van Well Water; groen van ontwerp tot productie. De Well Jug bestaat uit een kan die gemaakt is van composteerbaar PLA, een honderd procent natuurlijk materiaal dat uit maïs wordt vervaardigd. Naast de duurzame functie is dit materiaal heel licht en onbreekbaar. Hierdoor is de Well Jug veilig en kindvriendelijk en kan hij goed meegenomen worden buiten de keuken. Het handvat is gemaakt van stevig bamboe en is afneembaar. Handig op reis én in de afwas. Wanneer de kan door veelvuldig gebruik versleten is, kan het handvat gemakkelijk op een nieuw exemplaar worden bevestigd. De Well Jug is op het mooist met water als inhoud maar natuurlijk kunnen er ook andere gekoelde dranken uit worden geschonken.

Well Water biedt sinds 2003 gebotteld water met een sociaal concept. Onder het credo ‘watervoorwater’ wordt sinds 2003 het bronwater verkocht, om schoon water terug te geven aan de wereld. Dit concept wordt ook bij de Well Jug toegepast. Door de aanschaf van een waterkan worden mensen in de armste gebieden van Afrika en Azië voorzien van duizend liter schoon drinkwater. De waterkan is voor zowel ondernemers in de horeca, bedrijfskantines en bedrijfscatering als voor de consument beschikbaar. Zo kan er op het werk, in restaurants en thuis genoten worden van deze in het oog springende waterkan.

Productinformatie:
60% maïs (kan);
40% bamboe (handvat);
100% composteerbaar.

U kunt de Well Jug bestellen via de contactpagina op onze website.Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)