Wandelen voor Water 23 maart

08 Mrt 11 Wandelen voor Water 23 maart

Op 23 maart a.s. organiseeerden 7 rotaryclubs op de Veluwe de aktie wandelen voor water,een initiatief van Aqua 4 All, het ingezamelde geld wordt gebruikt om in Tanzania waterputten te slaan.

“Ik ben zelf al 3 keer meegeweest”, schrijft Teun Berghorst van autobedrijf Rorije. “Het geschatte eindbedrag met een bijdrage van de clubs en Wilde Ganzen zal ongeveer 300.000 euro zijn.
De aktie houdt in dat we scholieren bewust willen maken over het nut en belang van schoon en veilig drinkwater, zo’n 1500 kinderen lopen op die bewuste dag met 6 liter water op hun rug een traject van 6 kilometer en ze gaan ieder individueel sponsors daarvoor werven”.

Well Water zorgt die dag voor verkoeling met een flesje bronwater voor onderweg. Op de foto ziet u de kinderen die een boswandeling maakten voor het goede doel. Een prachtig samenspel tussen sponsors en kinderen die zich inzetten voor schoon en veilig drinkwater.Well Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)