Google geeft medewerkers Well

21 Feb 07 Google geeft medewerkers Well

Google scoort niet alleen steeds beter als zoekmachine, ook als werkgever gooit het Amerikaanse internetbedrijf hoge ogen. Van de lijst van beste werkplekken die het Amerikaanse blad Fortune jaarlijks opstelt, is Google in 2006 bovenaan geëindigd.

Google wordt door zijn personeel vooral gewaardeerd vanwege een reeks voorzieningen op de werkplek. Een van die extra voorzieningen zijn flesjes Well die Google Nederland de werknemers gratis aanbiedt.

Op de lijst van Fortune nam Google de eerste plaats over van biotechbedrijf Genentech. Dat bedrijf staat nu tweede, gevolgd door voedselbedrijf Wegmans Food Market. Fortune stelde de lijst samen aan de hand van een enquête onder 105.000 werknemers bij 446 bedrijven.
Meer informatie: www.fortune.comWell Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 127
2810 AC Reeuwijk

T. 0182-602425
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)

Well Water is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Well Water gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›