Partnership MVO Nederland

17 Feb 05 Partnership MVO Nederland

Well Water is op 27 januari 2005 partner geworden van MVO Nederland. Een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken met als doel het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op 24 november 2004 is MVO Nederland officieel geopend in de Van Nelle Ontwerpfabriek Rotterdam.

Over MVO Nederland

MVO Nederland stimuleert en ondersteunt bedrijven in hun maatschappelijke rol door het delen van kennis, het organiseren van activiteiten en door samen te werken met partners. MVO Nederland is begin 2004 opgericht op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, met als doel het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is de bedoeling zoveel mogelijk verschillende partijen bij dit proces te betrekken. MVO Nederland heeft de ambitie om hét netwerk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Nederland te worden.

Partnerschappen
MVO Nederland gaat haar missie en doelstelling realiseren door het opzetten van een beweging, gebaseerd op commitment en de wil tot samenwerking. Centraal instrument hierin is het aangaan van partnerschaprelaties met partijen die als knooppunt op MVO-gebied willen fungeren. In alle activiteiten van MVO Nederland staat ondernemerschap centraal. Activiteiten van de partners dragen niet alleen bij aan het voorkomen en oplossen van maatschappelijke vraagstukken, maar tevens aan het realiseren van de economische doelstellingen van de partners. Winst in het geval van bedrijven, hogere efficiency of effectiviteit in het geval van niet-commerciële partners. Volgens MVO Nederland de enige manier om MVO duurzaam te verankeren binnen bedrijven en organisaties.
Meer informatie: www.mvonederland.nlWell Water

Well Bestellen?

U kunt Well bronwater bestellen via de meeste bekende distributeurs in Nederland (zoals Deli XL, Sligro, Lekkerland, Udea, De Nieuwe Band etc.).

Heeft uw leverancier onze producten nog niet in hun assortiment, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.

Well Water

Het pers pakket bevat:

Logo
Productfoto’s
Ansichten
Sliders

Download (.zip)

Well Water

 

Well Water Nederland B.V.
Postbus 360
5201 AJ s’-Hertogenbosch

T. 073 – 689 97 76
E. info@wellwater.nl
W. www.wellwater.nl

Michel Rijkaart
Ondernemer

Bas Westdijk
Ondernemer

Well Water

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto.

Ga direct naar MVO Nederland

Well Water

The press kit contains:

Logo
Productshots
Postcards
Sliders

Download (.zip)